Termékek Menü
0

Szállítási feltételek

A Pentacolor Kft. webáruháza csak magyar és EU országaiból érkező viszonteladókat szolgál ki, magánszemélyeket raktáráruházunk és webáruházunk sem szolgál ki!

Magánszemélyek figyelmébe ajánljuk folyamatosan bővülő viszonteladói listánkat, ahol mindenki megtalálhatja otthonához legközelebb eső kiemelt termékforgalmazónkat.
Webáruházunkban a minimális vásárlás értéke nettó 30 000 Ft.
A  Pentacolor Kft.  webáruháza jelenleg csak magyarországi és szlovákiai kiszállítást vállal.
A  webáruházban szereplő árak és leírások valamint termékfotók tájékoztató jellegűek, nem minősülnek jogi értelemben ajánlattételnek a rendelés írásbeli visszaigazolásáig!

Fizetési módok:
1. Kézbesítéskor készpénzben (csak Magyarországon)
2. Banki átutalás
3. Személyes kifizetés telephelyünkön

Szálllítási módok:
1., Személyes átvételre a Pentacolor Kft budapesti telephelyén van lehetőség, hétfőtől-péntekig 08.00-16.00 óra között. Cím:  Pentacolor Kft. 1103 Budapest, Gyömrői út 86.
2.,A házhozszállítást csomagküldő szolgálat végzi: a kézbesítő futár felkeresi Önt a megadott postázási címen, ha nem találja ott Önt, értesítést hagy.

A csomagolás és a házhozszállítás Magyarország területén ingyenes.
Szlovákiában a szállítást a GLS végzi. A  szállítás díjáról minden rendelés  esetben tájékoztatást adunk.  A  szállítás  díját  a számlán külön  tüntetjük  fel.

 


Csomag újrakézbesítése:

Amennyiben mi elküldtük Önnek a megrendelt csomagot, és azt Ön 5 munkanapon belül nem veszi át, a szállító cég azt a Pentacolor Kft. költségén visszaküldi hozzánk.
Ebben az esetben, amennyiben ezt Ön kezdeményezi, a csomagot a szállítási költség felszámításával ismét elküldjük Önnek.

A Pentacolor Kft. fenntartja a jogot arra, hogy ne teljesítsen megrendelést arra a névre és címre, ahol két esetben nem vették át a kézbesített csomagot!


Teljesítés:

Leadott megrendeléséről Ön egy nyugtázó e-mail-t kap, benne egy hivatkozással, amire kattintva Ön bármikor ellenőrizheti megrendelése állapotát!

Online leadott rendelése akkor lép életbe, ha azt írásban visszaigazoltuk!

A Pentacolor Kft. webáruházából megrendelt termékeket  7 munkanapon belül tudjuk kiszállítani, ha erre nincs lehetőségünk, akkor ügyfélszolgálatunk e-mailben vagy telefonon értesíti Önt arról, hogy melyik termékre kell várni.
Ilyenkor lehetőség van arra, hogy az adott terméket kihagyjuk a rendelésből, és a csomagot e nélkül küldjük el, vagy arra, hogy Ön másik, hasonló terméket válasszon. 


Megrendelés lemondása:

Amennyiben a rendelést az Ön által kért módon nem tudjuk az Ön által elvárt idő alatt teljesíteni a rendelést következmények nélkül lemondhatja.


Téves megrendelés:

Amennyiben rendelését tévedésből adta le, azt a leadást követően e-mailben, vagy a +36 1 260 7477-es telefonszámon személyesen mondhatja le, a csomag feladása előtt minden következmény nélkül!